描写秋天的英语周记带翻译

作者: 时间:2012-12-20 浏览: 9078

正文内容简介:英语作文:武汉的秋天  AutumnisthenicestseasonoftheyearinWuhan.Theweatherintheautumnisverypleasant.Theheatof..

英语作文:武汉的秋天
  Autumn is the nicest season of the year in Wuhan.The weather in the autumn is very pleasant.The heat of the summer has gone back.The days are dry,a soft,gentle wind is blowing.School begins again,and we can meet our friends and study together.The winter freeze has not arrived.No snow!no cold!indeed,everyone in this city enjoys autumn the most.

《英语周记 带翻译 秋天》苹果教育网(www.pequip.com.cn)网友提供,未注明来源信息的均转载于网络,本文著作权归原作者所有,如果侵犯了您的权益,请及时与我们联系!《描写秋天的英语周记带翻译》内容到此结束!欢迎继续浏览与本文相关的文章!
  • 【优】我最喜欢的季节秋天作文300字
  • 【优】秋天摘苹果看图写话
  • 【优】秋天的使者——秋霜作文350字
  • 【优】关于秋天的作文600字
  • 【优】观察秋天的银杏叶
  • 【优】聆听秋天的声音作文600字
  • 【优】观察秋天的日记300字
  • 【优】秋天的树林作文300字
  • 【优】美丽的秋天作文500字
  • 【优】我喜欢秋天作文400字
  • 【优】记忆中秋天的乡村作文600字
  • 【优】写给秋天的一封信600字

  • ·上一篇作文:高中英语周记带翻译120字
    ·下一篇作文:高中英语周记100词以上
    ·本文描写秋天的英语周记带翻译关键词:英语周记 带翻译 秋天